Badkamers lenen zich bijzonder goed voor het gebruik van natuursteen en natuursteenproducten. Toepassing van deze materialen betekent een investering in kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast verhogen zij in hoge mate de sfeer en uitstraling. De mogelijkheden zijn legio. De vele producten uit ons assortiment staan garant voor een grote keuzevrijheid. Bovendien kunnen speciale wensen worden uitgevoerd. Bijna elk denkbaar ontwerp is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden om uw persoonlijke ontwerp te realiseren. En geniet straks van uw eigen, volkomen unieke badkamer.

In onze collectie vindt u complete badmeubels. Bladen en wastafels kunnen zijn vervaardigd uit uiteenlopende soorten natuursteen of composiet. In samenwerking met Silestone presenteren wij de eigen lijn Bath & Beauty by Smits. Het betreft badmeubels (enkel of dubbel) in vier zorgvuldig geselecteerde kleuren van Silestone-composiet. Dit materiaal heeft bewezen dat het probleemloos kan worden toegepast in elke badkamer.

De Grieken en Romeinen brachten in badhuizen al op grote schaal mozaïeken aan. Dat kan nog steeds, maar dan op een moderne manier. Mozaïektegels zijn leverbaar in natuursteen en in composiet. Met het innovatieve Muro-systeem van Silestone kunnen unieke vloer- en wandbekledingen in mozaïek worden gemaakt, aangepast aan de sfeer en kleur van elke ruimte. Muro wordt geleverd in een netformaat van 300 x 300 x 7mm.