Het kiezen van de natuursteen of kunststeen die het best past bij uw interieur of exterieur is een belangrijke, leuke, maar soms ook best lastige opgave. Er zijn talloze soorten natuursteen, composiet en keramiek en nóg meer mogelijkheden door ze te combineren. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling en specifieke eigenschappen. Daarom is het belangrijk dat u zich vooraf goed oriënteert en persoonlijk ervaart hoe elk materiaal ‘overkomt’ en voelt.

Momenteel zijn wij hard aan het werk met het inrichten van een nieuwe toonzaal/experience ruimte.  U vindt hier straks voorbeelden van onder meer vloeren, wanden, keukens en badkamers met zeer uiteenlopende toepassingen van natuur- en kunststeen. U kunt de materialen van dichtbij en op afstand zien. U kunt ze aanraken, voelen en ervaren. En natuurlijk vergelijken. Op ons buitenterrein kunt u bij daglicht meer dan 100 soorten natuursteen, composiet en keramiek bekijken en beoordelen.

Vanzelfsprekend kunt u ook terecht met al uw vragen. En als u wilt, krijgt u gedegen advies van een ervaren adviseur. Een bezoek aan onze toonzaal is eigenlijk een gratis feestje. En geheel vrijblijvend. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u tijd nodig hebt om het juiste besluit te nemen. Kijk in het menu contact voor de adresgegevens en de openingstijden.