De geschiedenis van Steenhouwerij J.H. Smits & Zonen BV gaat terug tot 1848. Van oorsprong bewerkten en verwerkten wij natuursteen op de traditionele, ambachtelijke wijze, met veel handgereedschap en spierkracht. Rond 1930 werden de eerste machines in gebruik genomen.Vanaf 1950 kwamen de zaagbladen met industriediamant waarmee de bewerking van harde natuursteen soorten "makkelijk" werd. Momenteel beschikken wij over een zeer modern machinepark dat garant staat voor precies maatwerk van optimale kwaliteit.

Steenhouwerij Smits streeft ernaar haar machinepark "up-to-date" te houden. Hoewel wij de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen, hebben we nog altijd vaklieden in dienst die het oude ambacht tot in de puntjes beheersen. Daarom kunnen we aan elke vraag op het gebied van natuursteen voldoen. Van een klein, uniek ornament tot vloeren en wanden van honderden vierkante meters.

Onze klantenkring telt vele professionele opdrachtgevers waaronder keukenbedrijven, interieurbouwers, meubelmakers, (binnenhuis)architecten, ontwerpers en bouwbedrijven. Ook particulieren kunnen bij ons uitstekend terecht. Onze producten worden gebruikt bij nieuwbouw en renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden. Naast het speciale maatwerk kunt u bij ons ook terecht voor standaard producten. Met korte levertijden en tegen concurrerende prijzen.